Friday, May 18, 2012

Campus Creativ Urban!!!!!



Am aflat aseara ca niste oameni creativi si curajosi vor sa infiinteze in Bucuresti ceva numit Campusul Creativ Urban, un loc in care sa poti sa mergi sa lucrezi, fara sa te deranjeze nimeni, si sa ai la dispozitie toate utilitatile necesare (birou, internet wi-fi de mare viteza, imprimanta wi-fi, copiator, fax, papetarie, retroproiector, spatiu de sedinte). CCU va combina mai multe concepte sub acelasi acoperis: spatii de co-working, spatii de intalnire cu echipa/clientii, spatii pentru workshop-uri, spatii pentru proiectie, spatii de joaca pentru adulti, spatii de relaxare, biblioteca, cafeterie si va fi construit dupa un model din Australia (vezi linkul).

Proiectul a gasit deja investitori, dar mai are nevoie si de o sursa suplimentara de finantare. Partea interesanta este ca aveti ocazia sa deveniti membri fondatori si sa aveti acces nelimitat in campus daca veti face o donatie de maxim 50 euro. Pentru mai multe detalii, il puteti contacta pe Alecsandru Imbuzan (alecsandru.imbuzan@nextbrands.net)


EI AU O IDEE GENIALA. 
DAR AU SI NEVOIE DE AJUTORUL TAU PENTRU CA PROIECTUL SA IA NASTERE!


IMPLICA-TE SI TU! 
EU AM FACUT-O DEJA!

Khan Academy - invata mai usor :)



Pe timpul scolii, matematica nu a fost niciodata materia mea preferata. Aveam mereu senzatia ca oricat de mult mi s-ar explica anumite notiuni pur si simplu nu le voi intelege niciodata. Totul pana intr-o zi cand, stand de vorba cu Alecsandru Imbuzan si Irina Danila fondatorii firmei de publicitate Next Brands am aflat ca exista un proiect online numit Khan Academy. Pe site-ul Khan Academy gasesti cursuri diverse: fie ca vorbim de matematica, biologie sau chimie. Astfel mi-am da seama ca invatatul unor notiuni aparent dificile poate fi foarte placut. Incearca si tu! Pentru a accesa site-ul click aici.

Mult spor la invatat!